Biografie

Mijn naam is Dylan Sonneveld, oprichter van Fit4goals. Ik wil jou helpen bij het behalen van jouw doelen. Tijdens trainingen gebruik ik zowel mijn kennis als ervaring die ik de afgelopen vijf jaar heb opgedaan. Mijn doel is om niet alleen de klant uit te dagen, maar ook mezelf. Dit doe ik door op hoog niveau wedstrijden te beoefenen, waar ik de beste versie van mezelf wil laten zien. Door deze wedstrijden leer ik onder andere meer over voeding en deze kennis gebruik ik om mijn aanbeveling te versterken.

Onlangs ben ik afgestudeerd aan de CIOS, waar ik het bijvak Fitness & Health Instructeur heb afgerond. Momenteel ben ik nu vier jaar werkzaam in een sportschool als fitnessinstructeur en ook geef ik inmiddels al anderhalf jaar Personal Training. Het meeste plezier haal ik uit het geven van Personal Training omdat ik graag mijn passie en visie wil overbrengen op de klant en dit kan ik het beste tijdens persoonlijke begeleiding.

Graag ga ik samen met jou de uitdaging aan, om alle vooropgestelde doelen te behalen en jouw lichaam te transformeren naar de beste versie van jezelf!